Workshop leren masseren

Het is ook mogelijk om zelf te leren masseren bij PuurBewust Massagepraktijk.

Je hebt de keuze uit:

  • Ontspanningsmassage voor beginners (gericht op rug, schouders en nek.)
  • Ontspannende voetmassage voor beginners (gericht op de voeten)

Ontspanningsmassage voor beginners

In plaats van gemasseerd worden, kun je bij PuurBewust Massagepraktijk ook zelf leren masseren! Tijdens deze workshop leer je in één dagdeel hoe je zelf een heerlijke ontspanningsmassage kunt geven. Na een theorie gedeelte, waarin we o.a. de effecten van massage en contra-indicaties behandelen, ga je zelf aan de slag. Je leert verschillende technieken om de rug, schouders en de nek te masseren. Je ontvangt een complete beschrijving van de massage en de behandelde theorie, zodat het niet bij één keer hoeft te blijven.

Groepsgrootte 2 – 4 personen (in overleg)

Doelgroep mensen met geen of weinig ervaring met masseren. Mensen die het leuk vinden om hun partner te leren masseren. Mensen die willen onderzoeken of masseren iets voor hen is.

Datum en tijd in overleg.

Duur +/- 3 uur.

Locatie PuurBewust Massagepraktijk, Doetinchemseweg 1B te Varsseveld.

Tarief € 45,00 per persoon

Inclusief koffie/ thee / water / gebruik massagetafel / massageolie / hoeslakens / handdoeken / naslagwerk met beschrijving massage

Wil je meer weten, of alvast een plaats reserveren? Neem dan contact met mij op via e-mail, telefoon, of het contactformulier op de website. Heb je een leuk voorstel dat nog niet op de website staat? Neem contact met me op, zodat we kunnen kijken of het mogelijk is.

Ontspannende voetmassage voor beginners

Wil je iemand een heerlijke voetmassage leren geven? Doe dan de workshop ‘ontspannende voetmassage voor beginners’ bij PuurBewust Massagepraktijk. In een dagdeel leer je de basistechnieken om voeten te masseren en is er lekker veel tijd om te oefenen. Je ontvangt een complete beschrijving van de massage, zodat je bij thuiskomst alles nog eens rustig na kunt lezen.

Groepsgrootte 2 – 10 personen (in overleg)

Doelgroep mensen met geen of weinig ervaring met masseren. Damesuitjes, zussendag, vrijgezellenfeestje, verenigingsuitje, partnermassage.

Datum en tijd in overleg.

Duur +/- 2,5 uur.

Locatie PuurBewust Massagepraktijk, Doetinchemseweg 1B te Varsseveld. In overleg kan deze workshop ook op locatie gegeven worden.

Tarief 2 – 3 personen € 40,00 p.p.

4 – 5 personen €  30,00 p.p.

6 – 7 personen € 20,00 p.p.

8 – 9 personen € 15,00 p.p.

10 personen €  12,50 p.p.

Inclusief koffie/ thee / water /gebruik massagetafel / massageolie / hoeslakens / handdoeken / naslagwerk met beschrijving massage

Wil je meer weten, of alvast een plaats reserveren? Neem dan contact met mij op via e-mail, telefoon, of het contactformulier op de website. Heb je een leuk voorstel dat nog niet op de website staat? Neem contact met me op, zodat we kunnen kijken of het mogelijk is.