Even voorstellen

Linda-NijlandMijn naam is Linda Nijland en ik woon in Aalten. Nadat ik ongeveer tien jaar in de financiële dienstverlening had gewerkt, ontstond er bij mij de behoefte om iets nieuws te gaan doen. Ik nam dat gevoel serieus en ben gaan onderzoeken wat echt bij mij past. Op die manier kwam ik terecht bij Holos, academie voor massagetherapie in Utrecht. Ik heb mij aangemeld voor de opleiding tot holistisch masseur en heb deze in 2010 succesvol afgerond.

Alle behandelingen die ik geef, heb ik zelf ook mogen ondergaan en al snel kreeg ik inzicht in de kracht van massage en waar dit toe kan leiden. Het heeft mij een stuk bewuster gemaakt van mijn eigen innerlijke gevoelswereld. En doordat ik me daar bewuster van ben, durf ik meer te vertrouwen op mijn intuïtie. Daar kan ik nu op een positieve manier gebruik van maken wanneer ik massages geef.

Ik wilde mijn massages meer diepgang geven en ben daarom ook de vierjarige HBO opleiding tot massagetherapeut bij Holos gaan volgen. Inmiddels heb ik ook deze opleiding succesvol afgerond en werk ik met veel plezier in mijn eigen praktijk in Varsseveld.

Wat mij de meeste voldoening geeft, is het contact met cliënten als ze geraakt zijn in een massage. Dat is zo puur. Ik zie het vaak voor mijn ogen gebeuren en ik vind het heel dankbaar dat ik daarbij aanwezig mag zijn. Dat ik cliënten een stapje verder kan helpen in hun persoonlijke proces.

Wat voor ons ligt en wat achter ons ligt, is niets in vergelijking met wat in ons ligt. ~