Nieuws

Lieve klant,
Ik heb onlangs het verdrietige besluit genomen om per 1 maart te stoppen met mijn massagepraktijk.
Ik geniet nog steeds van elke massage die ik geef en het contact met jullie. Het is alleen de rompslomp er omheen dat maakt dat werk en privé op dit moment niet meer in balans zijn. De eisen van de zorgverzekeraars veranderen per jaar en de administratieve last plus de vereiste studie wordt alleen maar meer. Daar wil ik niet langer in meegaan. Dit was een moeilijke keuze, ik heb er zo hard voor gewerkt om dit op te bouwen, dat ik er nu mee ga stoppen doet me veel verdriet. Ik zou door kunnen gaan zonder aan alle eisen te voldoen, maar dat voelt voor mij nu niet goed. Ik heb het altijd gewoon graag goed voor elkaar. Misschien dat wanneer mijn agenda een tijdje leeg is geweest, het alsnog begint te kriebelen. Maar voor nu is het even klaar. Ik ga straks eerst lekker genieten van wat meer vrije tijd met mijn gezin. En van daaruit voelen hoe ik verder ga.
Bedankt voor het door jullie in mij gestelde vertrouwen. Ik heb veel van jullie mogen leren. En wie weet tot ziens!
Lieve groet,
Linda

Beschuit met muisjes bij PuurBewust Massagepraktijk

Deze zomer ben ik bevallen van ons lieve zoontje Cas. Na een heerlijke zomer, waarin ik heb genoten van mijn verlof, start ik deze week weer met veel plezier in mijn massagepraktijk.

De geboorte van Cas wil ik met jullie vieren met een leuke korting op een ontspanningsmassage.

In de maand oktober betaal je geen € 62,50, maar € 45,- voor een ontspanningsmassage.

Sinds begin 2016 voldoe aan de nieuwe voorwaarden die de zorgverzekeraars per 2017 stellen aan massagetherapeuten en ben ik opgenomen in de Zorggids. Dat wil zeggen dat nu ook de VGZ groep (o.a. Univé, VGZ, IZA en De Goudse) mijn therapeutische massages vergoeden. Dit is wanneer je zelf een aanvullende zorgverzekering hebt afgesloten. De volledige lijst van zorgverzekeraars vind je elders op mijn website.

Elk jaar blijf ik bijleren, vandaar dat ik inmiddels een gevarieerd aanbod van massages aan kan bieden.

De meest recente specialisaties wil ik bij deze nog even onder de aandacht brengen:

Massage bij of na de diagnose kanker. Dit is een zeer lichte massage met als doel ontspanning. Ik krijg vaak terug dat het zo fijn is om je even geen patiënt te voelen. In overleg kan deze massage ook aan huis worden gegeven.

Massage van zwangere vrouwen. Deze massage helpt bij zwangerschapskwaaltjes als vermoeidheid, lage rugpijn, misselijkheid, maar ook bij angst voor de bevalling. En veel vrouwen vinden het ook erg leuk om te voelen hoe de baby reageert op de massage.

Workshop leren masseren. Deze workshop is bedoeld voor mensen die de grondbeginselen van massage willen leren. Na afloop ben je in staat om een ontspanningsmassage van ongeveer een half uur te geven. Keuze voor rug of voeten. Leuk voor partners om hun relatie te verdiepen, of als uitje met vriendinnen.

Per 1 oktober zijn de openingstijden van mijn praktijk alsvolgt:

– Woensdag 13.15 – 17.00 uur

– Donderdag 10.00 – 22.00 uur

– Vrijdag 10.00 – 17.00 uur

– Zaterdag 11.00 – 16.00 uur

Ik hoop je binnenkort (weer) te mogen ontmoeten in mijn praktijk.

Hartelijke groeten,

Linda Nijland

Interessante links 

Op 11 maart 2015 is het Inloophuis Oude IJssel officieel geopend door minister Edith Schippers. Het inloophuis is een huis voor mensen die leven met kanker en hun naasten. Er is een gevarieerd aanbod van diverse activiteiten waar je tegen een kleine vergoeding aan deel kunt nemen. Meer weten? Klik dan hier.

Sinds kort ben ik aangesloten bij het netwerk Bewust Achterhoek. Op deze website zijn ondernemers actief op het gebied van welzijn, gezondheid en duurzaamheid. www.bewustachterhoek.nl 

www.boekeenmassage.nl

Workshops ‘ontspanningsmassage voor beginners’  en ‘ontspannende voetmassage voor beginners’ starten dit najaar

Klik hier voor meer informatie over de workshops.