Viva la Donna dag

Helaas heeft de Stichting Viva la Donna besloten om haar werkzaamheden per 31 december 2014 te staken. Vanaf 215 zal er geen verwendag voor vrouwen meer georganiseerd worden onder de noemer Viva la Donna day.

Ik vind het belangrijk dat vrouwen met kanker de mogelijkheid krijgen om kosteloos te genieten van een massage. Vandaar dat ik heb besloten om, weliswaar onder een andere noemer, ook in 2015 een verwendag te organiseren.

PuurBewust Massagepraktijk is aangesloten bij stichting Viva la Donna. Deze stichting stelt zich als doel om vrouwen die kanker hebben, of hebben gehad te ondersteunen. Door middel van een website kunnen vrouwen informatie vinden over alles waarmee vrouwen met de diagnose kanker te maken krijgen. Elk jaar organiseert deze stichting de Viva la Donna day. Een dag waarop vrouwen die door kanker zijn geraakt kosteloos een verwenmoment krijgen aangeboden.

PuurBewust is deelnemer aan deze dag. Elk jaar rond 29 mei stel ik vijf gratis massages beschikbaar aan vrouwen die met deze ziekte in aanraking zijn gekomen. Ik gun deze groep vrouwen een moment voor henzelf, waarop ze niet gezien worden als patiënt, maar als mens en kunnen ervaren wat een massage, gegeven met aandacht, voor ze kan betekenen.

Ben jij iemand die getroffen is door kanker en heb je interesse in een massage, neem dan contact met mij op via het contactformulier op mijn website. Of stuur een e-mailtje naar contact@puur-bewust.nl

Wil je meer informatie over stichting Viva la Donna, klik dan hierviva_logo